ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο 19χρονος Κένεντι στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ

Ο 19χρονος Κένεντι στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ

Ο 19χρονος επιθετικός της Φλουμινένσε, Κένεντι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Λουίς Φαν Χάαλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την γραμμή κρούσης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας μέσος παγκόσμιας κλάσης αποτελεί προτεραιότητα για τον Λουίς Φαν Χάαλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζει την ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε άλλες θέσεις.

Σύμφωνα με την "Express", ο 19χρονος στράικερ της Φλουμινένσε, Κένεντι, βρίσκεται στο στόχαστρο του προπονητή των "κόκκινων διαβόλων". Βέβαια, ο Βραζιλιάνος αρέσει σε πολλές ομάδες της Premier League, αλλά τώρα βρίσκεται και στα... ραντάρ του Ολλανδού κόουτς.

Έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα Sudamericano U20, οι "μετοχές" του έχουν ανέβει για τα καλά. Μια ομάδα που επίσης τον θέλει πολύ εκτός Αγγλίας, είναι η Ίντερ.

Άνθρωποι της Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν πως παλαιότερα deals με την Φλουμινένσε, όπως αυτά με Φάμπιο και Ραφαέλ ντα Σίλβα το 2008, μπορούν να βοηθήσουν να τελεσφορήσει και αυτό, ώστε ο Κένεντι να γίνει κάτοικος "Ολντ Τράφορντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ