ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Μυστικός Δείπνος" για Φέργκιουσον και Ρονάλντο

"Μυστικός Δείπνος" για Φέργκιουσον και Ρονάλντο

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη "Sun", ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δείπνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Σάλκε με 4-3, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του περί επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν κάποιος θα μπορούσε να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει το μεγάλο βήμα της επιστροφής στην ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του και τον καθιέρωσε στο παγκόσμιο στερέωμα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι άλλος από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η εμβληματική μορφή των "κόκκινων διαβόλων", σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της "Sun", συναντήθηκε και δείπνησε με τον Πορτογάλο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από την Σάλκε με 4-3 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει τις προθέσεις του Ρονάλντο, αλλά είναι δεδομένο πως εκτιμά όσο κανέναν τον πρώην Σκωτσέζο κόουτς, στα χέρια του οποίου βελτίωσε το αδιαμφισβήτητο έμφυτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο Φέργκιουσον θέλει να τον πείσει να επιστρέψει, δεδομένα θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια για να γίνει μια τέτοια μετεγγραφή, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην ταμεία της, ειδικά αν πρόκειται για τον κάτοχο της "Χρυσής Μπάλας".

Όπως και να 'χει, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μια τέτοια συνάντηση και αν μη τι άλλο οι φήμες φουντώνουν σχετικά με το μέλλον του Ρονάλντο στη "Βασίλισσα". Δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει μια τέτοια μετεγγραφή, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ