ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μπουνιά Νάνι σε συμπαίκτη του!

Μπουνιά Νάνι σε συμπαίκτη του!

Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδό του από το "Ολντ Τράφορντ" έκανε ο Νάνι, καθώς χτύπησε νεαρό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια προπόνησης. Διαβάστε το story!

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Daily Mail", το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον και όλα ξεκίνησαν όταν ο Νάνι αντάλλαξε κουβέντες με τον μέσο της αναπληρωματικής ομάδας των "κόκκινων διαβόλων", Νταβίντε Πετρούτσι.

Στη συνέχεια ο Νάνι κάλεσε τον 20άχρονο Ιταλό στο γυμναστήριο και η υπόλοιπη ομάδα πίστεψε ότι η πρόταση έγινε για να τα πουν και να ξεχαστεί το συμβάν, όμως έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον Νάνι να ρίχνει γροθιά στον Πετρούτσι!

Μπουνιά Νάνι σε συμπαίκτη του!
© EPA

Νάνι vs...

Χρειάστηκε η παρέμβαση αρκετών παικτών για να σταματήσει εκεί ο καυγάς και να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ενημερώνεται όμως για το τι συνέβη και να σκέφτεται τι πειθαρχικά μέτρα πρέπει να πάρει κόντρα στον Πορτογάλο.

Αυτό δεν θα είναι αποκλεισμός από την αποστολή για το ντέρμπι με την Τότεναμ από τη στιγμή που είναι νοκ-άουτ (τραυματίας) ο βασικός δεξιός εξτρέμ, Βαλένσια, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σκωτσέζος θα προσπαθήσει να "ξεφορτωθεί" τον Νάνι με την πρώτη ευκαιρία.

Μπουνιά Νάνι σε συμπαίκτη του!
© PA ARCHIVE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

... Νταβίντε Πετρούτσι

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι η μετακίνησή του στη Ζενίτ -ύψους 25.000.000 λίρων- ναυάγησε εξαιτίας τεράστιων οικονομικών απαιτήσεων του Πορτογάλου, με τον Νάνι να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και τη Γιουνάιτεντ να αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημά του για νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 130.000 λιρών.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ