ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο vs Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο vs Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν "τρέχει μόνος του" στην κούρσα της διαδοχής του Λουίς Φαν Χάαλ καθώς σύμφωνα με αποκάλυψη της "Sun" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσεγγίσει και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο προπονητής που θέλει το μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία αντικαθιστώντας τον Λουίς Φαν Χάαλ, ωστόσο ο "special one" δεν είναι το μοναδικό "ηχηρό" όνομα που ενδιαφέρει τους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων".

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η "Sun", ο Μουρίνιο θα πρέπει να... προσέχει ιδιαίτερα καθώς υπάρχει σοβαρός ανταγωνιστής για τη θέση, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να έχει μάλιστα έρθει σε επαφή με εκπροσώπους του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μουρίνιο vs Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

"Η Γιουνάιτεντ βλέπει τον Ποτσετίνο ως τον άνθρωπο που μπορεί να κάτσει στον πάγκο της για πολλά χρόνια και μπορεί να της δώσει τρόπαια αλλά και να την κάνει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Ο 43χρονος Αργεντινός θαυμάζεται επίσης για το γεγονός ότι έχει βγάλει νεαρούς παίκτες όπως οι Χάρι Κέιν, Ντέλε Άλι και Έρικ Ντάιερ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Γιουνάιτεντ θέλει να διατηρήσει την κληρονομια του Άλεξ Φέργκιουσον, δίνοντας σε νεαρούς παίκτες την ευκαιρία να λάμψουν", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της "Sun", επισημαίνοντας ότι οι επαφές με τον Μουρίνιο έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Δεκέμβριο.

Μουρίνιο vs Ποτσετίνο για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Σημειώνεται βέβαια πως ο Ποτσετίνο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια αποζημίωση στα "σπιρούνια" (κοντά στις 20.000.000 λίρες) για να μπορέσει η Γιουνάιτεντ να τον φέρει στο "Old Trafford".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ