ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Αν δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, μην κρατάς μικρόφωνο"

Μουρίνιο: "Αν δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, μην κρατάς μικρόφωνο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο νευρίασε με ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο και αποχώρησε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Χαλ σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν άρεσε στον Ζοζέ Μουρίνιο. Πως να του αρέσει άλλωστε αφού οι "κόκκινοι διάβολοι" φιλοξενούσαν την τελευταία ομάδα της Premier League.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα ο Πορτογάλος έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις και σίγουρα δεν ήταν σε καθόλου καλή διάθεση.

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε: "Χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να σκοράρουμε. Ζήτημα αν παίχτηκε 35 λεπτά ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονο. Περιμέναμε να δούμε μέχρι πότε ο διαιτητής θα τους άφηνε να το κάνουν αυτό. Δεν κατηγορώ την Χαλ, είναι σε δύσκολη θέση και παίζει για την σωτηρία της και κάθε βαθμός γι΄ αυτούς είναι πολύτιμος".

Λίγο αργότερα όμως ήρθε η έκρηξη του. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το εάν ο διαιτητής θα έπρεπε να "σηκώνει" τους παίκτες της Χαλ που έπεφταν συνέχεια κάτω με τον Πορτογάλο εμφανώς νευριασμένο να του απαντά: "αν δεν γνωρίζεις ποδόσφαιρο, δεν θα έπρεπε να κρατάς μικρόφωνο στο χέρι". Μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε αμέσως χωρίς να δεχτεί άλλη ερώτηση.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ