ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόνο πουλάει ο Μουρίνιο

Μόνο πουλάει ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει δανεικούς τους Ντεπάι, Μαρσιάλ και Σνιντερλέν τον Ιανουάριο, αλλά μόνο να τους πουλήσει με την κατάλληλη πρόταση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις για την παραχώρηση παικτών που δεν υπολογίζει για το αρχικό σχήμα ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Μίντλεσμπρο το Σάββατο (17:00).

Πέραν του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ που είναι εκτός πλάνων γενικά, οι Αντονί Μαρσιάλ, Μέμφις Ντεπάι και Μοργκάν Σνιντερλέν είναι οι παίκτες αξίας που ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει για την 11άδα.

Αυτό που ξεκαθάρισε ο Μουρίνιο είναι πως δεν πρόκειται αυτόν τον Ιανουάριο να παραχωρήσει αυτούς παίκτες ως δανεικούς, αλλά είτε θα μείνουν στο ρόστερ, είτε θα πουληθούν.

Μεταξύ των προτάσεων που έχουν απορριφθεί είναι και μία ύψους 15.000.000 ευρώ για τον Σνιντερλέν από την Γουέστ Μπρομ. Ο Γάλλος είχε αποκτηθεί πέρσι από την Σαουθάμπτον με κάτι περισσότερο από 25.000.000 ευρώ, έτσι η Γιουνάιτεντ θέλει ανάλογο ποσό για να τον δώσει.

Μόνο πουλάει ο Μουρίνιο
© PA

Με ανάλογο ποσό είχε αποκτηθεί και ο Μέμφις Ντεπάι από την Αϊντχόφεν, αλλά ο Αντονί Μαρσιάλ είναι σε... άλλο επίπεδο, καθώς αποκτήθηκε με 50.000.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους που θα έφταναν το κόστος στα 80.000.000 ευρώ (αυτό μάλλον το ξεχνάμε).

"Δεν θέλω να πουλήσω παίκτες και η διοίκηση συμφωνεί μαζί μου. Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, αν ένας παίκτης δεν παίρνει αρκετά λεπτά και θέλει πραγματικά να φύγει, τότε δεν έχουμε το δικαίωμα να τον σταματήσουμε", εξήγησε ο Μουρίνιο.

"Μέχρι τώρα δεν έχουμε δεχτεί ούτε μία πρόταση που θα μπορούσαμε να κάνουμε αποδεκτή. Ο Σαμ Τζόνστοουν είναι ο μόνος παίκτης που θα επέτρεπα να φύγει δανεικός, καθώς δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής".

Μόνο πουλάει ο Μουρίνιο
© REUTERS
Μόνο πουλάει ο Μουρίνιο
© GETTY IMAGES
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ