ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόγιες: "Ψέματα όσα γράφονται για Φαν Πέρσι"

Μόγιες: "Ψέματα όσα γράφονται για Φαν Πέρσι"

Ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε κατηγορηματικά πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ευτυχισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διαψεύδοντας τα σενάρια για πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση.

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον Φαν Πέρσι μέσω της αυτοβιογραφίας του για το γεγονός ότι δεν του είχε πει πως σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει (όταν τον υπέγραψε το καλοκαίρι του 2012), έκανε πολλούς να εικάσουν πως ο Ολλανδός άσος δεν είναι πλέον ευτυχισμένος στο Ολντ Τράφορντ.

Το συμπέρασμα αυτό βγήκε και σε συνδυασμό με την μέτρια φετινή παρουσία των πρωταθλητών που τους έχει φέρει αυτή τη στιγμή στο -11 από την κορυφή, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες έσπευσε να παίξει το ρόλο του "πυροσβέστη" πριν εξαπλωθεί η... φωτιά.

"Δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Συνεχίζω να λέω πως δεν είναι αλήθεια αυτός ο ισχυρισμός αλλα για κάποιο λόγο δεν θέλετε να το γράψετε ή να το ακούσετε.

Είναι όμως γεγονός. Οι περισσότεροι ξέρουν πως μιλάω ευθεία και ξεκάθαρα. Εάν υπήρχε κάτι στραβό θα ήμουν ο πρώτος που θα έβγαινα και θα το παραδεχόμουν", δήλωσε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", και συμπλήρωσε:

"Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον Ρόμπιν, όπως έχω και με όλους τους παίκτες. Όταν όμως δεν κερδίζεις, ο κόσμος ψάχνει για αιτίες και πιθανότατα πιστεύει ότι δεν τα πάω καλά με τον Ρόμπιν".

Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" χωρίς να έχει στη διάθεσή της ούτε τον Φαν Πέρσι ούτε τον Ρούνεϊ, και σε περίπτωση ήττας να απειλείται να μείνει 14 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ