ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μόγιες: "Δύσκολο ματς, καλή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μόγιες: "Δύσκολο ματς, καλή ομάδα ο Ολυμπιακός"

Με κολακευτικά σχόλια για την δυναμικότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Τι δήλωσε για τον Μήτρογλου.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός επανέλαβε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Όλες οι ομάδες θέλουν τον τρόπαιο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Δεν είπα ποτέ πως θα το καταφέρουμε ή ότι μπορούμε, αλλά θα το διεκδικήσουμε.

Καμία ομάδα δεν θέλει να παίξει με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα μετά τις επιτυχίες που είχε. Ελπίζω να παίξουμε όσο καλά χρειάζεται για να περάσουμε στα προημιτελικά και θα δούμε στη συνέχεια", τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

" Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλή ομάδα και έχει σπουδαία αποτελέσματα. Είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παράλληλα έχουν πολλούς παίκτες που είναι διεθνείς με την Ελλάδα και θα πάνε στο Μουντιάλ. Θα είναι πραγματικά δύσκολο παιχνίδι", ανέφερε ο Μόγιες σχολιάζοντας στη συνέχεια την μεταγραφή του Μήτρογλου:

" Ο Μήτρογλου ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ για τον Ολυμπιακό κι ένα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους. Δεν ξέρω αν αποδυναμώθηκαν ή όχι με την παραχώρησή του, αλλά είμαι βέβαιος πως θα προτιμούσαν να τον έχουν ακόμη στο δυναμικό τους.

Προφανώς ένιωσαν πως η πρόταση της Φούλαμ ήταν τόσο καλή που έπρεπε να την αποδεχτούν. Από τότε έχουν αποκτήσει 2-3 παίκτες και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα παίξει και ποιος όχι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ