ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ξηλώνουν το πανό του Μόγιες!

Ξηλώνουν το πανό του Μόγιες!

Έτοιμοι να ξεκρεμάσουν το διάσημο πανό που βρίσκεται στο "Ολντ Τράφορντ" προς τιμήν του Μόγιες -αν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό- είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησαν να "καλωσορίσουν" τον διάδοχο του Άλεξ Φέργκιουσον στο νέο του σπίτι και για το λόγο αυτό τοποθέτησαν στην κερκίδα "Stretford End" ένα πανό με το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μόγιες πάνω σε αυτό που γράφει "The Chosen One".

Ο λόγος προφανής, μιας που ο επί 13 χρόνια τεχνικός της Έβερτον ήταν η προσωπική επιλογή του "Φέργκι" για να τον διαδεχτεί στον πάγκο μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ αλλά και από την ενεργό δράση γενικότερα.

Τα πράγματα όμως έχουν φτάσει σε τόσο άσχημο σημείο όσον αφορά στο λαϊκό έρισμα που απολαμβάνει ο Μόγιες ώστε το συγκεκριμένο πανό να βρίσκεται σε... κίνδυνο.

Ξηλώνουν το πανό του Μόγιες!

Όπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Mirror", οι οπαδοί είναι τόσο απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας ώστε σκέφτονται πλέον σοβαρά να ξεκρεμάσουν το συγκεκριμένο πανό.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως αν οι "κόκκινοι διάβολοι" αποκλειστούν το βράδυ της Τρίτης (19/3) από τον Ολυμπιακό τότε το πανό θα ξηλωθεί είτε για να "εξαφανιστεί" διά παντός από το "Ολντ Τράφορντ" είτε για να τοποθετηθεί σε άλλη θύρα, στην οποία δεν κάθονται οργανωμένοι οπαδοί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ