ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κρούση για Αντρέ Σίλβα η Γιουνάιτεντ

Κρούση για Αντρέ Σίλβα η Γιουνάιτεντ

Τον Αντρέ Σίλβα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον προσεχή Ιανουάριο. Διαβάστε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται, επίσης, για την απόκτησή του, αλλά και γιατί είναι δύσκολο να παραμείνει στην Πόρτο.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Αντρέ Σίλβα, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, οι "κόκκινοι διάβολοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, ο οποίος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες, ενώ μετρά κι εννιά τέρματα.

Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Για την ακρίβεια, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Λόγο σε ενδεχόμενη μετακίνηση έχει και η Πόρτο, η οποία όπως προαναφέραμε έχει συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή έως το 2021. Εκτός αυτού, αν οι "μπέμπηδες" θέλουν πραγματικά να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, θα πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα του συμβολαίου, η οποία ανέρχεται στα 60 εκ. ευρώ.

Βέβαια, δύσκολα η Πόρτο θα καταφέρει να κρατήσει τον Σίλβα στο Ντραγκάο, μιας και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που την πλήττουν, την αναγκάζουν να βγάλει τους "εμπορικούς" της ποδοσφαιριστές στο... σφυρί.

Ο Αντρέ Σίλβα βρίσκεται στην Πόρτο απ' το 2011. Ξεκίνησε απ' τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πόρτο Β'. Στις 29 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, στην εντός έδρας ήττα κόντρα στη Μαρίτιμο (3-1). Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 28 εμφανίσεις, σκοράροντας 12 φορές.

Επιπλέον, έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει καταγράψει και πέντε συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Άξιο αναφοράς είναι ότι έχει βρει τον "δρόμο" προς τα δίχτυα τέσσερις φορές!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ