ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κλείνει Μόουρα, παλεύει για Φαν Πέρσι

Κλείνει Μόουρα, παλεύει για Φαν Πέρσι
Λούκας Μόουρα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Μόουρα βρίσκεται σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα επιχειρήσει να αποκτήσει και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Διαβάστε αναλυτικά.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Λούκας Μόουρα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" εδώ και καιρό προσπαθούν να κλείσουν τον Βραζιλιάνο και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι προσπάθειές τους τελικά έπιασαν τόπο.

Ο 19χρονος ταλαντούχος μέσος αναμένεται να βρίσκεται στο Μάντσεστερ την Κυριακή (5/8) και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, καθώς η Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τη Σάο Πάολο στα 38 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λούκας είναι ούτως ή άλλως στην Αγγλία λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους συμμετέχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας, και έτσι η μεταγραφή του σύμφωνα με την "Daily Telegraph" θα έχει οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ωστόσο, η "Daily Mail" αναφέρει πως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί η Γιουνάιτεντ, η οποία θα προσπαθήσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα παίρνοντας και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιμένει πως τα χρήματα που ζητάει η Άρσεναλ για τον Ολλανδό επιθετικό είναι πάρα πολλά, αλλά θεωρεί πως με μία πρόταση των 25 εκατομμυρίων ευρώ θα πάρει το πράσινο φως από τους "κανονιέρηδες" και θα προχωρήσει σε άλλη μία πολύ μεγάλη μεταγραφή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ