ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κινδυνεύει να χάσει Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ

Κινδυνεύει να χάσει Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ
© GETTY IMAGES

Στο κενό έχουν πέσει οι ως τώρα διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αντνάν Γιανουζάι για την ανανέωση του συμβολαίου του 18χρονου, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει στη γωνία.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει κινδυνεύει να χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τη "Daily Mail".

Ο λόγος για τον Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος ενδέχεται να φύγει ως ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του 18χρονου και των "κόκκινων διαβόλων" έχουν κολλήσει κυρίως λόγω των απαιτήσεων του παίκτη. Ο Γιανουζάι ζητάει αύξηση των αποδοχών του και ταυτόχρονα εγγυημένο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να παραμείνει στο "Ολντ Τραφορντ" και ως τώρα δεν υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση από τη Γιουνάιτεντ.

Ο παίκτης θεωρεί πως έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να υπολογίζεται κανονικά για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας και δε θέλει να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από διάφορους συλλόγους όπως η Μπλάκμπερν.

Τέλος, να σημειωθεί πως είναι αρκετές οι ομάδες που περιμένουν στη γωνία και παρακολουθούν την πορεία των διαπραγματεύσεών του με τη Γιουνάιτεντ με πρώτη τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του αν ο Γιανουζάι δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ