ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ζητώ συγγνώμη"

Ιμπραχίμοβιτς: "Ζητώ συγγνώμη"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απολογήθηκε για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς κόντρα στη Σουόνσι (3-1), η οποία δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στην επόμενη αγωνιστική.

Μπορεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σουόνσι (3-1), αλλά η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο 76' θα του στοιχίσει.

Για την ακρίβεια, ο Σουηδός επιθετικός συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Το κακό γι' αυτόν και την ομάδα του είναι ότι ακολουθεί το ματς κόντρα στην Άρσεναλ (19/11 14:30).

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός: "Κάθε φορά προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου. Παίζω δυνατά και κάνω τάκλιν. Το συγκεκριμένο που απέφερε κίτρινη κάρτα".

"Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ήμουν αρκετά κουρασμένος και δεν άκουσα τον διαιτητή. Ό,τι έγινε, έγινε. Στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι σκληρό".

Επιπλέον, ζήτησε συγγνώμη απ' τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ: "Το έχω αποδεχθεί. Είμαι επαγγελματίας. Ζητώ συγγνώμη απ' όλους. Μακάρι να μην ήμουν τιμωρημένος γι' αυτό το παιχνίδι. Ήθελα πολύ να παίξω".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ