ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

H επίσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter!

H επίσημη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε πλέον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κάνουν λόγο στο πρώτο τους μήνυμα για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής. Ποιες οι πρώτες φωτογραφίες...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε πλέον τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με τους "κόκκινους διαβόλους" να κάνουν λόγο στο πρώτο τους μήνυμα για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ πρέπει να σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά το πήραν απόφαση να αποκτήσει η ομάδα τον προσωπικό της λογαριασμό (και) στο Twitter.

"Νέα εποχή, ίδιο πνεύμα. Η σεζόν ξεκινάει εδώ. Ας το κάνουμε", αναφέρει το πρώτο μήνυμα των "κόκκινων διαβόλων" στη νέα τους σελίδα που εμφανίστηκε πριν από περίπου μισή ώρα ενώ το δεύτερο είναι μία φωτογραφία με τους Μπόμπι Τσάρλτον, Τζορτζ Μπεστ και Ντένις Λο, που τους χαρακτηρίζει ως "Αγία Τριάδα".

"Aκολουθούμε όλοι τη Γιουνάιτεντ", είναι το μότο που προωθείται ήδη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, με τους followers της στο Twitter να ξεπερνούν ήδη τους 40.000 μόλις μισή ώρα αφότου δημιουργήκε ο επίσημος λογαριασμός της στο Twitter.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ