ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η αποστολή της Γιουνάιτεντ για την καλοκαιρινή περιοδεία

Η αποστολή της Γιουνάιτεντ για την καλοκαιρινή περιοδεία

Τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην καλοκαιρινή παγκόσμια περιοδεία, ανακοίνωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέβιντ Μόγες. Εκτός αποστολής ο Τσικαρίτο Ερνάντεθ, διαβάστε ποιοι είναι οι 19 παίκτες που θα έχει μαζί του ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Τους 19 παίκτες που θα πάρει μαζί τους στην καλοκαιρινή τουρ που θα κάνει η Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε ο Ντέβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αποφάσισε να πάρει μαζί του ένα σύνολο έμπειρων παικτών, μαζί με κάποιους νέους αλλά ταλαντούχους παίκτες.

Πέρα από τους παίκτες που θα ταξιδέψουν με τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στη Μπανγκόγκ, άλλοι τρεις θα συναντήσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της τουρνέ. Αυτοί θα είναι οι Νταβίδ Ντε Χέα, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Σίντζι Καγκάβα. Οι δυο πρώτοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή, όταν αυτή θα βρίσκεται στην Αυστραλία, ενώ ο Καγκάβα θα τους συναντήσει στην Ιαπωνία.

Απ' την άλλη ο Μεξικανός επιθετικός, Τσικαρίτο Ερνάντεθ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μιας και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού αγωνίστηκε και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει σε Μπανγκόκ, Σίδνεϊ, Γιοκοχάμα, Οσάκα και Χονγκ Κονγκ, ενώ τέλος θα μεταβεί στη Στοκχόλμη για ένα φιλικό ενάντια στην ΑΙΚ στις 6 Αυγούστου.

Αναλυτικά η αποστολή της Γιουνάιτεντ για την καλοκαιρινή προετοιμασία:

Τερματοφύλακες: Λίντεγκααρντ, Άμος

Αμυντικοί: Τζόουνς, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Μπάτνερ, Φάμπιο, Ράφαελ, Κιν

Μέσοι: Κάρικ, Άντερσον, Κλέβερλι, Γκιγκς, Ζαχά, Λίνγκαρντ, Γιανουζάι

Επιθετικοί: Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ

Μάλιστα η Γιουνάιτεντ ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και τη φωτογραφία με το ρόστερ που ανακοίνωσε ο Μόγες:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ