ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η νέα... ρετρό εκτός έδρας εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η νέα... ρετρό εκτός έδρας εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνεργασία με την "Adidas" αποκάλυψαν την Τετάρτη την εκτός έδρας εμφάνιση της επόμενης σεζόν. (PIC)

Αποκαλύφθηκε και επίσημα στην διάρκεια της Τετάρτης η εκτός έδρας εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2017-18 η οποία θα έχει γκρι χρώμα. Μιλάμε για την δεύτερη φανέλα που θα χρησιμοποιούν οι "κόκκινοι διάβολοι" η οποία είναι στις αποχρώσεις του γκρι με μαύρο στα τελειώματα στα μανίκια αλλά και στον λαιμό.

Ενώ τόσο το σήμα της "adidas" όσο και της Γιουνάιτεντ είναι λευκά ενώ παραμένουν και οι τρεις λευκές ρίγες στο πλάι. Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τις εμφανίσεις που χρησιμοποιούσε η Γιουνάιτεντ τη σεζόν 1990-92 σε συνδυασμό με μια πιο μοντέρνα οπτική γωνία.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν να ποζάρουν στην βασική φωτογραφία που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ είναι οι Πόγκμπα, Ερέρα και Λίνγκαρντ και φυσικά ο Ρούνει.

Ενώ η Adidas στην επίσημη παρουσίαση της φανέλας ανέφερε:

"Όπως όλοι οι θρύλοι έτσι και η εκτός έδρας εμφάνιση της Γιουνάιτεντ τις σεζόν 1990-92, αγαπήθηκε, μισήθηκεκαι ήταν αδύνατον να αγνοηθεί. Μία νέα σκουρόχρωμη εκδοχή της εικονικής φανέλας, αναγεννά τη φήμη της και την ενισχύει".

photo credits: manutd.com

"br"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ