ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των ονείρων του Φαν Χάαλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των ονείρων του Φαν Χάαλ

Ο Μέμφις Ντεπάι αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Dailymail έφτιαξε την ομάδα που ονειρεύεται ο Λουίς Φαν Χάαλ με βάση και τους άλλους καλοκαιρινούς στόχους. Το 3-4-1-2 και τα αστέρια που θέλει ο Ολλανδός κόουτς.

Η απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση και έδειξε την διάθεση των "κόκκινων διαβόλων" να ισχυροποιηθούν πολύ ενόψει της επόμενης μετεγγραφικής περιόδου

Ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός άφησε την Αϊντχόφεν για να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ", αποτελώντας διακαή πόθο του Λουίς Φαν Χάαλ, που τον είχε και στην εθνική του ομάδα και ξέρει πολύ καλά το τι μπορεί να προσφέρει και που μπορεί να βοηθήσει.

Από 'κει και πέρα, η Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί αρκετά στα μετόπισθεν, αφού από τη μέση και μπροστά είναι πολύ δυνατή και διαθέτει πλειάδα επιλογών. Αν, δε, μείνει και ο Ραδαμέλ Φαλκάο όπως ακούγεται, τότε οι επιλογές θα είναι ακόμα περισσότερες.

Η Dailymail εξετάζει και τους άλλους παίκτες που θέλει να φέρει ο Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ και φτιάχνει την 11άδα που έχει στο μυαλό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτή δεν υπάρχει βέβαια ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 3-4-1-2 που θέλει να εφαρμόσει.

Ο Ντε Χέα παραμένει ακλόνητος στο τέρμα, ενώ η τριάδα μπροστά του θα απαρτίζεται από τους Χούμελς, Ρόχο και Σμόλινγκ. Ο πρώτος είναι ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος, ώστε να έρθει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και να δώσει το κάτι παραπάνω στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κάρικ θα έχει στο πλάι του τον Γκιουντογκάν που επίσης θέλει να τον αποκτήσει από τη Ντόρτμουντ η Γιουνάιτεντ, τον Κλάιν της Σαουθάμπτον για τα δεξιά και τον Σο από την άλλη πλευρά. Αν μη τι άλλο, στις πτέρυγες δυο παίκτες με πολύ μέλλον μπροστά τους.

Όσο για την τριάδα μπροστά, οι Ντεπάι και Ρούνεϊ θα είναι στην επίθεση και πίσω τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ντι Μαρία, ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα που πατάει περιοχή, έχει το γκολ και παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις για τους συμπαίκτες του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των ονείρων του Φαν Χάαλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ