ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ έστειλε σκάουτ στην Ισλανδία και το ματς ήταν στο Κατάρ!

Manchester United coach Jose Mourinho greets the audience at the end of the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Μουρίνιο (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε σκάουτ στο Ρέικιαβικ για να παρακολουθήσει φιλικό της Ισλανδίας με την Τσεχία και τελικά αυτό γινόταν 5.500 μίλια μακριά, στο Κατάρ.

Συμβαίνουν και στα κορυφαία και πιο οργανωμένα κλαμπ του πλανήτη. Αυτά που υποτίθεται ότι τα κάνουν όλα στην εντέλεια, εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και όμωε μπορούν να υποπέσουν σε γκάφες ολκής.

Όπως αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έστειλε σκάουτ στο Ρέικιαβικ για να παρακολουθήσει φιλικό της Ισλανδίας με την Τσεχία, προκειμένου να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, χωρίς να γνωστοποιούνται ποιοι ήταν αυτοί.

Μικρή σημασία έχει. Το φιλικό γινόταν 5.500 μίλια μακριά, στο Κατάρ και ο σκάουτ των "κόκκινων διαβόλων" το κατάλαβε μόλις έφτασε στο εθνικό στάδιο "Laugardalsvollur". Εκεί, του είπαν οι ντόπιοι ότι είχε αλλάξει η έδρα του αγώνα και θα γινόταν στο "Abdullah bin Khalifa Stadium" στην Ντόχα.

Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν είχε αντικείμενο εργασίας, αναγκάστηκε να βρει ξενοδοχείο στο Ρέικιαβικ για να μείνει και να επιστρέψει στη βάση του την επόμενη μέρα...

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ