ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η διαμάχη του Φαν Χάαλ με Άγγλο ρεπόρτερ για τον Ρούνεϊ

Η διαμάχη του Φαν Χάαλ με Άγγλο ρεπόρτερ για τον Ρούνεϊ

Ο Φαν Χάαλ εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ και σχολίασε έναν Άγγλο δημοσιογράφο για το σωματικό του βάρος.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αμφισβητείται έντονα από τον Τύπο και τους φιλάθλους για το θέαμα που (δεν) παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συχνά, έχει ξεσπάσματα λόγω του εκνευρισμού του. Τα αγγλικά ΜΜΕ δεν χαρίζουν τίποτα και επιτίθενται ευθέως στον Ολλανδό προπονητή, χρησιμοποιώντας σκληρές και προσβλητικές εκφράσεις.

Ένα ξέσπασμα συνέβη στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία 3-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιουκάσλ, την Τρίτη (12/1). Μία ερώτηση άρχισε στον Φαν Χάαλ με τη φράση "Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει δεχτεί πολλή κριτική τη φετινή σεζόν..." αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει, αφού ο Ολλανδός την διέκοψε, λέγοντας ότι "δεν μιλάμε άλλο για τον Γουέιν Ρούνεϊ, εντάξει; Εσείς τον έχετε κριτικάρει, όχι εγώ. Εσείς".

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Φαν Χάαλ πήγε να αποχωρήσει από την αίθουσα, αλλά σταμάτησε και με το δείκτη του δεξιού χεριού έδειξε τον ρεπόρτερ της εφημερίδας Sun, Νιλ Κόστις. "Εσύ, επίσης, χοντρέ άντρα. Εκεί πέρα" ανέφερε με ενόχληση και στη συνέχεια, αποχώρησε.

Το δυσάρεστο για τον Ολλανδό είναι πως έχει απολέσει το σεβασμό όλων, αφού πριν ακόμα φύγει, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι άρχισαν να γελάνε...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ