ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Βαλντές

Γίνεται "κόκκινος διάβολος" ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές αναμένεται να υπογράψει για δυο χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πλαισιώσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στα γκολπόστ. Θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Ραδαμέλ Φαλκάο. (VIDEO)

Έτοιμος να πλαισιώσει τον Νταβίντ Ντε Χέα στα γκολπόστ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Βίκτορ Βαλντές. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος προπονείται με τους "κόκκινους διαβόλους" από τον περασμένο Οκτώβριο και παλεύει να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό του, αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το όνομα του Βαλντές ακούστηκε και για τη Λίβερπουλ, αλλά φαίνεται πως πείστηκε να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ και να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον συμπατριώτη του. Από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο 32χρονος συμφώνησε με τους διοικούντες την ομάδα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Να μείνει στη Γιουνάιτεντ θέλει ο Φαλκάο

Εξάλλου, ο Ραδαμέλ Φαλκάο θέλει απεγνωσμένα να τον αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παραμείνει στο "Θέατρο των Ονείρων". Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και η ομάδα πρέπει να... απλώσει δεκάδες εκατομμύρια στη Μονακό για να τον κάνει δικό της.

Ο διεθνής Κολομβιανός φορ, μίλησε στο επίσημο σάιτ της Γιουνάιτεντ και ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είμαι καλά και απολαμβάνω τη ζωή στο Μάντσεστερ και στην ομάδα. Όλοι μου φέρονται εξαιρετικά, όπως και στην οικογένειά μου. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες.

Από την αρχή, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Με στήριξαν και με βοήθησαν όποτε χρειάστηκε. Είναι ένα ταπεινό γκρουπ παικτών εδώ, όλοι είναι τίμιοι και έχω νιώσει την καλοσύνη τους".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα γκολ που έχει βάλει, στο πόσο έντονα τα πανηγυρίσει, μίλησε με τα καλύτερα για την Premier League και εγκωμίασε τον φίλαθλο κόσμο της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ