ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Η άμυνά μας μοιάζει με καρτούν"

Φέργκιουσον: "Η άμυνά μας μοιάζει με καρτούν"

Λάβρος κατά της αμυντικής λειτουργίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του και τους αριθμούς των "κόκκινων διαβόλων" που δικαιολογούν την αγανάκτησή του.

Προβληματισμένος με την αμυντική λειτουργία της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δεν είναι μόνο τα τρια γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τη Ρέντινγκ στο τελευταίο παιχνίδι αλλά η συνολικά κακή απόδοση των παικτών του ανασταλτικά που τον έχει εξοργήσει, καθώς φέτος οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν διατηρήσει απαραβίαστη την εστία τους μόνο τέσσερις φορές (σε 22 παιχνίδια).

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο προσπάθησε αφυπνίσει τους παίκτες του μιλώντας τους αρκετά σκληρά: "Την προηγούμενη εβδομάδα ήμασταν σαν το cartoon cavalcade (σ.σ. έτσι ονομαζόταν ένα σκωτσέζικο τηλεοπτικό παιδικό πρόγραμμα το οποίο παιζόταν για 26 χρόνια). Είναι ανησυχητικό".

"Δεν μπορώ να μας θυμηθώ να δεχόμαστε τόσα γκολ πριν από τα Χριστούγεννα. Επομένως, είναι ανησυχητικό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Πιστεύω πως τιμωρούμαστε για κάθε φορά που η μπάλα έρχεται στην περιοχή μας. Ωστόσο, θα έπρεπε να αμυνόμαστε καλύτερα".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί 21 γκολ (σε 15 παιχνίδια) και συνολικά 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Για να βρει κανείς χειρότερη επίδοση θα πρέπει να ανατρέξει στη σεζόν 2001/02 όταν η Γιουνάιτεντ είχε δεχτεί 36 γκολ στο ίδιο διάστημα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ