ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Μόνο με θαύμα θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Φαν Χάαλ: "Μόνο με θαύμα θα πάρουμε το πρωτάθλημα"
Ρούνεϊ Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται ένα θαύμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πιστεύει ότι θα πετύχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά χρειάζεται χρόνος και όπως τόνισε σε δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ δύσκολο η Μάντσεστερ να κατακτήσει φέτος την Πρέμιερ Λιγκ.

" Μόνο με θαύμα η Μάντσεστερ θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζεται να λέμε ότι είναι αδύνατο γιατί όλα είναι πιθανά αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Η οικογένεια Γκλέιζερ το αντιλαμβάνεται, διαφορετικά δεν θα είχα δεχτεί την δουλειά. Έχω συζητήσει τα πάντα μαζί τους. Είχαμε πολύωρες συζητήσεις όπου τους ανέλυσα τα σχέδια μου για την ομάδα.

Η εμπειρία μου από τις προηγούμενες ομάδες μου έχει δείξει ότι η αρχή είναι πάντα δύσκολη σε μία νέα ομάδα. Ένας προπονητής πρέπει να κρίνεται την δεύτερη σεζόν σε έναν σύλλογο. Ωστόσο, με την Μπάγερν, κέρδισα το πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά άρα όλα είναι πιθανά.

Όταν πήγα στην Μπάγερν η ομάδα δεν είχε σταθερότητα αλλά στο τέλος πήραμε τον τίτλο. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα υπήρχε σταθερότητα γιατί η ομάδα είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα. Το πρόβλημα στην Μάντσεστερ είναι ότι δεν υπάρχει ισορροπία στις επιλογές.

Έχουμε εννιά παίκτες που αγωνίζονται ως 9 και έξι παίκτες που αγωνίζονται ως δεκάρι ενώ δεν έχουμε αρκετούς αμυντικούς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ