ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Χρειάζομαι τον Ρούνεϊ στο κέντρο"

Φαν Χάαλ: "Χρειάζομαι τον Ρούνεϊ στο κέντρο"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο καλύτερος φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ, με τον Ολλανδό όμως να δηλώνει πως θα συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί στη μεσαία γραμμή.

Στα τελευταία οκτώ ματς ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα και ο λόγος είναι παραπάνω από προφανής: η μετατόπισή του από την επίθεση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, όπου μόνο πετυχημένη επιλογή δεν θεωρείται μέχρι στιγμής από πλευράς Φαν Χάαλ.

ο εντυπωσιακό είναι πάντως ότι ο Ολλανδός θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την επιλογή, καθώς, όπως δικαιολογήθηκε, θεωρεί πως είναι απαραίτητη η παρουσία του Άγγλου άσου στη μεσαία γραμμή των "κόκκινων διαβόλων".

"Ο Ρούνεϊ είναι ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που διαθέτουμε. Όμως τον χρησιμοποιώ στο χώρο του κέντρου επειδή πρέπει να κοιτάζω ποιοί παίκτες έχουν την μεγαλύτερη συνεισφορά και σε τι θέση.

Φαν Χάαλ: "Χρειάζομαι τον Ρούνεϊ στο κέντρο"

Πιθανότατα ο Ρούνεϊ προσφέρει περισσότερα στην εθνική Αγγλίας όταν αγωνίζεται ως στράικερ. Και εγώ αν ήμουν προπονητής στην εθνική Αγγλίας θα τον έβαζα στην επίθεση.

Όμως η σύνθεση της ομάδας είναι σημαντικότερη από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά", δήλωσε σχετικά ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Σημειώνεται πως σε σχετικό γκάλοπ της "Mirror" για το ποιός εκ των Ρόι Χόντσον ή Λουίς Φαν Χάαλ χρησιμοποιεί τον 29χρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σωστή θέση, οι αριθμοί δικαιώνουν τον τεχνικό των "λιονταριών" καθώς συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό λίγο πιο κάτω από το 90%.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ