ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Μας λείπει ένας σκόρερ"

Φαν Χάαλ: "Μας λείπει ένας σκόρερ"
© BPI

Η έλλειψη ενός ικανού επιθετικού που να βάζει πολλά γκολ είναι ο λόγος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Φαν Χάαλ.

O Φαν Χάαλ παραδέχτηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διαθέτει έναν επιθετικό που να βάζει 20 γκολ! Ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με 10 γκολ. Ακολουθούν οι Ρούνεϊ με 8, Μάτα με 5 και Φαλκάο με 4 γκολ. Αντίθετα, ο Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι και ο Σέρχιο Αγουέρο στην Σίτι έχουν 17 γκολ έκαστος.

" Είναι αλήθεια. Δεν μπορεί να το αρνηθεί ούτε Φαν Πέρσι, ούτε ο Φαλκάο ενώ ο Ρούνεϊ δεν παίζει πλέον σε αυτή την θέση. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε επιθετικό που να σκοράρει 20 γκολ", δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός προπονητής, μετά τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι, θα βάλει στην βασική 11αδα τον Κολομβιανό Φαλκάο, ο οποίος έχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την αρνητική αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει ως σήμερα.

" Δεν σημαίνει κάτι για το μέλλον. Μπορεί να είναι μία άτυχη σεζόν. Θα εξετάσουμε με τους συνεργάτες μου να δούμε τι φταίει. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα είμαι χαρούμενος, αλλά δεν νομίζω ότι θα συμβεί", δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ