ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δείξαμε απίστευτο ομαδικό πνεύμα"

Φαν Χάαλ: "Δείξαμε απίστευτο ομαδικό πνεύμα"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ επαίνεσε τους παίκτες του για την ανατροπή που πέτυχαν απέναντι στην Πρέστον και μίλησε για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει ως επιθετικό τον Φελαϊνί την τελευταία μισή ώρα του αγώνα.

"Είχα κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος. Δεν παρατήσαμε καμία φάση. Οι μάχες μεταξύ του Κέβιν Ντέιβις και των αμυντικών μας (σ.σ. Βαλένσια, Σμόλινγκ, Ρόχο και Σο ήταν η τετράδα στα μετώπισθεν) ήταν δύσκολες αλλά δεν αφήσαμε καμία μάχη.

Ήμασταν λίγο άτυχοι στο γκολ της Πρέστον καθώς υπήρχε κόντρα. Ύστερα όμως δείξαμε ένα εκπληκτικό ομαδικό πνεύμα. Αλλάξαμε το σχήμα και αυτή ήταν η λύση.

Φαν Χάαλ: "Δείξαμε απίστευτο ομαδικό πνεύμα"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κατάφερε να σκοράρει μετά από πολύ καιρό για τη Γιουνάιτεντ, γράφοντας το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι

Νομίζω ότι το πρώτο γκολ ήταν λίγο τυχερό αλλά το δεύτερο ήταν φανταστικό, το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.

Οφείλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους παίκτες μου", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος για τη χρησιμοποίηση του Φελαϊνί λίγο πιο πίσω από τους επιθετικούς, δήλωσε:

"Ο Μαρουάν Φελαϊνί διαθέτει το σώμα και μπορεί να σκοράρει. Τον έβαλα για πρώτη φορά στη θέση που του αρέσει αλλά δεν έχω πάντα θέση για αυτόν".

Φαν Χάαλ: "Δείξαμε απίστευτο ομαδικό πνεύμα"

Ο Μαρουάν Φελαϊνί κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς για την ομάδα του απέναντι στην Πρέστον, κάνοντας το 2-1 18 λεπτά πριν το φινάλε

Από την πλευρά του ο Βέλγος διεθνής άσος, ο οποίος έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιουνάιτεντ γράφοντας το 2-1 για τους "κόκκινους διαβόλους" στο 72ο λεπτό, δήλωσε:

"Ο προπονητής αποφασίζει όμως φυσικά και μου αρέσει αυτή η θέση καθώς έτσι μπορώ να πετυχαίνω γκολ".

Πρέστον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ