ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Champions League μέσω... Europa"

Φαν Χάαλ: "Champions League μέσω... Europa"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ πέταξε "λευκή πετσέτα" όσον αφορά στην κατάληψη της 4ης θέσης στη βαθμολογία και παραδέχτηκε πως ο μοναδικός τρόπος για να βγει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο νέο Champions League είναι μέσα από το Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε στο "Stadium of Light" την 7η φετινή ήττα της στην Premier League ( 1-2 από τη Σάντερλαντ με αυτογκόλ του Ντε Χέα στο 82' ) που την κράτησε στο -6 από την συμπολίτισσα Σίτι αν και με ματς παραπάνω, και το γεγονός αυτό έκανε τον Λουίς Φαν Χάαλ να παραδεχτεί πως ο στόχος της τετράδας φαντάζει πλέον πολύ μακρινός.

Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" οφείλουν να κυνηγήσουν όσο μπορούν τον στόχο της κατάκτησης του Europa League αν θέλουν να συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση...

"Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς αν σκεφτούμε και την ισοπαλία με την Τσέλσι (σ.σ. ισοφαρίστηκε η Γιουνάιτεντ στο 91' από τον Ντιέγκο Κόστα) έχουμε πετάξει πέντε βαθμούς.

Φαν Χάαλ: "Champions League μέσω... Europa"

Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε και εμείς δεν το κάναμε, οπότε μπορούμε να κατηγορούμε μόνο τους εαυτούς μας. Η Σάντερλαντ έβγαλε μεγαλύτερη επιθετικότητα και εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα.

Νομίζω ότι μετά το σημερινό ο καλύτερος δρόμος για να βγούμε στο Champions League είναι μέσω του Europa (σ.σ. ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει αυτόματα το εισιτήριο για τους ομίλους του νέου Champions League), κάτι όμως που δεν είναι εύκολο καθώς υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στη διοργάνωση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ