ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ετοιμάζει πρόταση για Εζίλ η Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει πρόταση για Εζίλ η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ για τον Μεσούτ Εζίλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν δείχνει ικανοποιημένος στο "Μπερναμπέου" τις τελευταίες μέρες ο Γερμανός, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή μετακόμισή του στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "AS", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Οζίλ. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες απόκτησης των Τιάγκο και Φάμπρεγας, ο Ντέιβιντ Μόγες βλέπει στο πρόσωπο του Γερμανού τον παίκτη που του λείπει από τη μεσαία γραμμή.

Η πρόταση της Γιουνάιτεντ αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Ρεάλ ακόμα και σήμερα, αναφέρουν οι Ισπανοί.

Ο Εζίλ από τη μεριά του, δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος τον τελευταίο καιρό στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Ο ερχομός του Μπέιλ και η πιθανή απώλεια της θέσης του στη βασική ενδεκάδα έχουν προβληματίσει τον Γερμανό.

Το έδειξε άλλωστε και στο παιχνίδι ενάντια στη Μάλαγα, με το ξέσπασμά του μετά την αλλαγή του στο 65ο λεπτό. Η Ρεάλ, δεν επιθυμεί να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη που νιώθει άβολα στην ομάδα, οπότε μια προσφορά 50.000.000 ευρώ δεν θα περνούσε απαρατήρητη.

Αλλά και ο ίδιος ο Εζίλ, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μένει στον πάγκο της Ρέαλ, δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική να γίνει ο "μαέστρος" της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ