ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ερέρα: "Αυτός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην εθνική"

Ερέρα: "Αυτός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην εθνική"

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον βρετανικό Τύπο, ο Αντέρ Ερέρα μίλησε για τον άνθρωπο που ευθύνεται για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Στον Ζοζέ Μουρίνιο στάθηκε με δηλώσεις του στην "Dailymail" o Αντέρ Ερέρα. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Ο 27χρονος μέσος αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ' το καλοκαίρι του 2013. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, ενώ μετρά και 14 τέρματα. Βέβαια, υποστηρίζει ότι απ' τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μουρίνιο, εκείνος ξαναβρήκε τον εαυτό του, επειδή τον βάζει σε μια θέση που γνωρίζει αρκετά καλά.

"Βρίσκομαι στην εθνική ομάδα, επειδή ο Μουρίνιο μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια θέση, στην οποία νιώθω άνετα".

Επιπλέον, έκανε ένα γενικό σχόλιο για τη δουλειά του Special One: "Οι παίκτες απολαμβάνουμε την κάθε μέρα. Η προπόνηση είναι πολύ έντονη κι έχει πάντα ως επίκεντρο την μπάλα, έτσι ώστε να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Ο Μουρίνιο καταλαβαίνει πολύ καλά τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ