ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έρανο για χάρη του Ρονάλντο κάνουν οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Έρανο για χάρη του Ρονάλντο κάνουν οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αυστραλία, δημιούργησαν μια ιστοσελίδα, μαζεύοντας χρήματα, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί διακαή πόθο, όλων όσων ασχολούνται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια, τα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφή του Πορτογάλου, μπορεί "φτιάχνουν" και τριψήφιο αριθμό.

Έτσι μια ομάδα οπαδών της Γιουνάιτεν από την Αυστραλία, σκέφτηκε να κάνει έναν έρανο ώστε να βοηθήσει οικονομικά τους "μπέμπηδες", για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ιδρυτής της σελίδας που θα συγκεντρώσει χρήματα για την υλοποίηση της μεταγραφής δήλωσε πως: "Έχουμε επικοινωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους διαβεβαιώσαμε ότι οι προθέσεις μας είναι μόνο για το καλό του συλλόγου".

Στον έρανο, αυτό, καλούν τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ανά την υφήλιο να δώσουν ένα ποσό περίπου 10 ευρώ, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα που θα δοθούν στην ομάδα, προκειμένου να αποκτηθεί ο Ρονάλντο.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί επιτυχημένα αυτό το deal, όσοι συνείσφεραν, θα μπορούν με άλλα 60 ευρώ να πάρουν την αυθεντική φανέλα της Γιουνάιτεντ με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πίσω μέρος.

Φυσικά, σε περίπτωση που η μεταγραφή δεν ολοκληρωθεί, όσοι έδωσαν χρήματα, θα τους επιστραφούν.

Μέχρι στιγμής, 5.168 οπαδοί έχουν συνεισφέρει στον έρανο που διεξάγεται.

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ, δήλωσε: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να σαν υπενθυμίσει πως οι αποφάσεις για προσθήκες στο ρόστερ λαμβάνονται από τον προπονητή και όχι από τους οπαδούς".

"Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, οι φίλαθλοί μας να έχουν λανθασμένη εντύπωση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ