ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επτάρα της Γιουνάιτεντ απέναντι στους Γκάλαξι

Επτάρα της Γιουνάιτεντ απέναντι στους Γκάλαξι
Γιουνάιτεντ πανηγυρική © AFP/GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 7-0 τους Γκάλαξι σε ένα γεμάτο στάδιο με 86 χιλιάδες φιλάθλους. Δείτε σε βίντεο και τα επτά τέρματα και τον... πονηρό Φαν Χάαλ να πιάνεται στα πράσα.

Το πρώτο παιχνίδι (έστω και φιλικό) του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ήταν... ονειρικό. Επτά τέρματα, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και ένα νέο σύστημα που είχε την υπογραφή του Ολλανδού προπονητή.

Επτάρα της Γιουνάιτεντ απέναντι στους Γκάλαξι

Ο Βασιλιάς Λουίς έφτασε, αναγράφει η Daily Mail!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Άγγλους να παίζουν 3-4-3 (κάτι που έμεινε μέχρι το τέλος) και να παίρνουν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Γουέλμπεκ. Από εκεί και πέρα τρεις παίκτες πέτυχαν από δυο γκολ ο καθένας.

Ρούνεϊ (41', 45'), Τζέιμς (62', 84΄) και Γιάνγκ (88', 90'). Ο Λουίς Φαν Χάαλ χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές, με τον Ερέρα να βγαίνει MVP της αναμέτρησης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (α μέρος): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Έβανς, Βαλένσια, Φλέτσερ, Ερέρα, Σο, Μάτα, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (β μέρος): Λίντεγκαρντ, Μ. Κιν, Φλέτσερ, Μπλάκετ, Ραφαέλ, Κλέβερλι, Ερέρα, Τζέιμς, Καγκάουα, Νανί, Γιανγκ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία κάτω από το βίντεο, πάντως, ο Φαν Χάαλ ενθουσιάστηκε αρκετά από τη... νίκη.

Επτάρα της Γιουνάιτεντ απέναντι στους Γκάλαξι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ