ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επιβεβαιώνει για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόχο

Επιβεβαιώνει για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόχο

Ο Μάρκος Ρόχο με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον εαυτό του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μετακίνηση του Μάρκος Ρόχο από τη δεύτερη στην πρώτη συνεχίζονται, με τον Αργεντινό διεθνή αμυντικό με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του να εμφανίζεται βέβαιος για την αίσια κατάληξη αυτών.

"Είναι ένα όνειρο να παίζω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από τη Σπόρτινγκ. Θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, ελπίζω να μπορέσω να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό στο στυλ παιχνιδιού. Όταν ήμουν στην Εστουδιάντες, ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μου μιλούσε συνέχεια για το μεγαλείο του συλλόγου." , δήλωσε ο Μάρκος Ρόχο σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

'Όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζονται με την αγγλική ομάδα να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Άντερσον, προκειμένου να μπορέσει να κάμψει τις αντιρρήσεις των Πορτογάλων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ