ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν αντέχει (οικονομικά) εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ

Δεν αντέχει (οικονομικά) εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ

Μία ακόμα χρονιά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ θα κοστίσει οικονομικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε πόσα χρήματα θα χάσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να χάσει σημαντικό μέρος των εσόδων της σε περίπτωση που δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι το μεγαλύτερο brand name στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά θα "ματώσουν" οικονομικά αν για δεύτερη σερί σεζόν χάσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ θα ανακοινώσει το ερχόμενο καλοκαίρι νέα συμφωνία διάρκειας δέκα ετών με την αθλητική εταιρεία adidas. Σύμφωνα με την Daily Telegraph θα χάσει μέρος των χρημάτων της συμφωνίας αν δεν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2015-16. Tα έσοδα της θα μειωθούν κατά 22.5 εκατ. λίρες και η "μαύρη τρύπα" στον προϋπολογισμό της θα αυξηθεί.

Υπό τις οδηγίες του Φαν Χάαλ η Μάντσεστερ έχει σημαντική αγωνιστική βελτίωση σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Με 53 βαθμούς σε 28 ματς βρίσκεται σε πορεία Τσάμπιονς Λιγκ δέκα αγωνιστικές πριν την λήξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα δύο επόμενα ματς είναι καθοριστικά στο πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ που αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ την ερχόμενη Κυριακή(15/3) και την Λίβερπουλ(22/3) που επίσης διεκδικούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ