ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Απορρίφθηκε πρόταση της Τσέλσι για Ρούνεϊ

Απορρίφθηκε πρόταση της Τσέλσι για Ρούνεϊ
2012 GETTY IMAGES

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Τσέλσι στην πρόταση που κατέθεσε για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Διαβάστε τι ποσό έδιναν οι "μπλε", ποιους παίκτες πρότειναν ως ανταλλάγματα και τι ισχυρίζονται με ανακοίνωσή τους.

Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Τσέλσι στην πρώτη της πρόταση για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός αρέσει πολύ στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αυτή που απορρίφθηκε από τους "κόκκινους διαβόλους" ήταν σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ (BBC, Daily Mail, Sky Sports) ύψους 10 εκ. λιρών, ενώ οι Λονδρέζοι προσέφεραν και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα. Η Γιουνάιτεντ μπορούσε να διαλέξει έναν εκ των Νταβίντ Λουίζ ή Χουάν Μάτα, παίκτες που έχει γραφτεί κατά καιρούς πως ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα είχε αντίρρηση να παραχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβιντ Μόγιες από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουληθεί ο Ρούνεϊ. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο 27χρονος στους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού τα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως είναι έξαλλος με τη στάση της ομάδας του και τις δηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς και αφορούν τον ίδιο.

Ανακοίνωση Τσέλσι

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της προσφοράς η Τσέλσι εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση. Σε αυτή ξεκαθαρίζεται πως δεν ισχύουν τα περί έμψυχων ανταλλαγμάτων, δηλαδή ότι ποτέ δεν προτάθηκαν ως ανταλλάγματα οι Μάτα και Λουίζ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Τσέλσι επιβεβαιώνει πως κατέθεσε χθες γραπτή πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ρούνεϊ. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας η πρόταση δεν περιλάμβανε τον δανεισμό ή την ανταλλαγή κάποιου παίκτη της Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ