ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Απέρριψε τη Βαλένθια ο Ερνάντες"

"Απέρριψε τη Βαλένθια ο Ερνάντες"

Ο εκπρόσωπος του Χαβιέρ Ερνάντες επιβεβαίωσε πως η Βαλένθια προσπάθησε να αποκτήσει τον πελάτη του, αλλά ξεκαθάρισε πως επιθυμία του Μεξικανού είναι να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να υπάρχουν οι Ρόμπιν φαν Πέρσι, Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ, όμως ο Χαβιέρ Ερνάντες δε το βάζει κάτω.

Ο Μεξικανός θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να διεκδικήσει μία θέση βασικού και γι' αυτό απέρριψε αρκετές προτάσεις, μία εκ των οποίων ήταν από τη Βαλένθια, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του με δηλώσεις του στην "El Universal".

"Φυσικά και θέλει να παίζει περισσότερο, να έχει πιο πολλά λεπτά στα πόδια του, αλλά επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, να τη βοηθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να πάει μακριά στο Champions League.

Το ενδιαφέρον από τη Βαλένθια ήταν πραγματικό. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή, αλλά ο Χαβιέρ θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πραγματικά είναι ευγνώμων προς τη Βαλένθια και τους άλλους συλλόγους που έδειξαν ενδιαφέρον. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν ήθελε καν να μπει σε αυτή τη συζήτηση, ήταν καθαρά θέμα του Χαβιέρ. Θέλει να παίζει και να είναι βασικός στη Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ