ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανήσυχος ο Φλέτσερ για Ρούνεϊ

Ανήσυχος ο Φλέτσερ για Ρούνεϊ
Φλέτσερ

Ανήσυχος δηλώνει ο Ντάρεν Φλέτσερ όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι απέρριψε δεύτερη πρόταση της Τσέλσι για τον Γουέιν Ρούνεϊ που φθάνει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Ο Ντάρεν Φλέτσερ, του οποίου η επιστροφή καθυστερεί μερικές εβδομάδες λόγω προβλήματος με την υγεία του, εκφράζει την ανησυχία του με τις συνεχόμενες προσφορές της Τσέλσι προς τον Άγγλο επιθετικό.

" Δεν έχω συζητήσει μαζί του το θέμα. Είναι λογικό να ανησυχούμε γιατί πρόκειται για έναν φανταστικό παίκτη. Δεν μπορώ να μπω ανάμεσα στον Ρούνεϊ και την Μάντσεστερ. Προσωπικά θέλω να μείνει γιατί είναι φανταστικός παίκτης και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία εννιά χρόνια. Θέλω να μείνει για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα", δηλώνει ο Φλέτσερ.

Απ' την άλλη η Μάντσεστερ Γ. έχει αποτύχει δύο φορές να δελεάσει τον Σεσκ Φάμπρεγας να φορέσει τα "κόκκινα". Ο Φλέτσερ δηλώνει ότι ο Ισπανός είναι ένας φανταστικός παίκτης και αποτελεί πολιτική της Μάντσεστερ να κυνηγάει παίκτες υψηλού επιπέδου.

" Ο Σεσκ είναι φανταστικός παίκτης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα συνδέονταν με παίκτες υψηλού επιπέδου που ήθελε να αποκτήσει. Μένει να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ