ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανακοίνωσε το δανεισμό του Βαλντές

Ανακοίνωσε το δανεισμό του Βαλντές

Παίκτης της Σταντάρ Λιέγης μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Βίκτορ Βαλντές, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από 12 χρόνια αξιοσημείωτης καριέρας στη Μπαρτσελόνα (535 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) ο Βίκτορ Βαλντές υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2015 όμως δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Λουίς Φαν Χάαλ και το αποτέλεσμα ήταν να παίξει μόνο δύο ματς με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων, αμφότερα για τη σεζόν 2014-15.

Το... μαρτύριο του 34χρονου Ισπανού κίπερ έλαβε τέλος την Κυριακή (24/1), με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να γνωστοποιεί πως ήρθε σε συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Βέλγους να επιβεβαιώνουν και αυτοί με τη σειρά τους το deal.

Σημειώνεται πως ο Βαλντές έγινε ο πέμπτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που δίνεται δανεικός αυτό το μήνα, μετά τους τερματοφύλακες Σαμ Τζόνστον, Ντιν Χέντερσον, καθώς επίσης και τους Κίραν Ο'Χάρα και Άσλεϊ Φλέτσερ.

Το tweet των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σταντάρ Λιέγης:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ