ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Τρελή" πρόταση για Τουρέ από Ίντερ

"Τρελή" πρόταση για Τουρέ από Ίντερ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να "χτίσει" την νέα Ίντερ γύρω από τον Γιαγιά Τουρέ και προσφέρει γη και ύδωρ για να τον αποκτήσει. Διαβάστε για την σούπερ πρόταση των "νερατζούρι" στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιαγιά Τουρέ φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο διακαής πόθος της Ίντερ και του Ρομπέρτο Μαντσίνι ειδικότερα (ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιδιά την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της) και όλα δείχνουν πως οι Μιλανέζοι θα κάνουν το παν για να τον φέρουν στη Serie A.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει το σημερινό δημοσίευμα της "Daily Star" σύμφωνα με την οποία οι "νερατζούρι" είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν συνολικά 46,2 εκατομμύρια λίρες για τον Τουρέ, εκ των οποίων τα 15 θα πάνε στη Μάντσεστερ Σίτι και τα άλλα 31,2 στον παίκτη για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ακόμα και με αυτή την πρόταση, ο 32χρονος Ιβοριανός άσος θα πρέπει να δεχτεί μία σημαντική μείωση στις αποδοχές του αφού αυτή τη στιγμή αμείβεται με 250.000 λίρες εβδομαδιαίως και η Ίντερ του προσφέρει 150.000 λίρες.

Το οπισθύφυλλο της Daily Star για την πρόταση σε Τουρέ από την Ίντερ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ