ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Θέλει να αγοράσει παίκτες για την Ιντεπεντιέντε ο Αγουέρο

Θέλει να αγοράσει παίκτες για την Ιντεπεντιέντε ο Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο προσφέρθηκε να αγοράσει 5 παίκτες για να ενισχύσει την Ιντεπεντιέντε, τους οποίους θα πληρώνει ο ίδιος, έτσι ώστε να βοηθήσει οικονομικά το σύλλογο της καρδιάς του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η διοίκηση της ομάδας δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Την αγάπη του για την Ιντεπεντιέντε έδειξε ο Σέρχιο Αγουέρο για ακόμα μια φορά. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα του σε μμε της Αργεντινής, ο γιος του έκανε πρόταση στην Ιντεπεντιέτε, ώστε να αγοράσει αυτός 5 παίκτες για την ομάδα και να τους πληρώνει ο ίδιος, χωρίς όμως να έχει λάβει απαντητικό μήνυμα από το σύλλογο ακόμα.

"Ο Σέρχιο προσφέρθηκε να αγοράσει 5 παίκτες και να πληρώνει αυτός τα συμβόλαιά τους. Ζητήσαμε από τον προπονητή της ομάδας να μας δώσει μια λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα ήθελαν στην ομάδα. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιον να αγοράσουμε, μιας και δεν μας έχουν απαντήσει από την ομάδα", τα λόγια του πατέρα του Αγουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Σίτι, μπήκε στην ομάδα της Ιντεπεντιέντε σε ηλικία 9 ετών και στα 15 του έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα.

Συνολικά αγωνίστηκε 54 φορές με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε στα 3 χρόνια που έπαιξε για την πρώτη ομάδα και σκόραρε 23 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περσινή σεζόν για την αργεντίνικη ομάδα ήταν η χειρότερη στην ιστορία της, καθώς υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ