ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πρόταση-μαμούθ για Πογκμπά από Σίτι

France's Paul Pogba attends a training session in Tirana, Friday June 12, 2015, one day ahead of the friendly match against Albania on Saturday. (ANSA/AP Photo/Hektor Pustina)
France's Paul Pogba attends a training session in Tirana, Friday June 12, 2015, one day ahead of the friendly match against Albania on Saturday. (ANSA/AP Photo/Hektor Pustina) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να κάνει μία προσφορά-σοκ στη Γιουβέντους προκειμένου να κάνει δικό της τον Πολ Πογκμπά αυτό το καλοκαίρι όπως αποκαλύπτει αγγλικό ΜΜΕ. Διαβάστε το ύψος της πρότασης.

Η Γιουβέντους επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Πολ Πογκμπά και τη νέα αγωνιστική σεζόν όμως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως ένα... τσουνάμι έρχεται να χτυπήσει τους Τορινέζους και να τους αρπάξει τον Γάλλο άσο. Οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον 22χρονο άσο είναι πολλοί και "εκλεκτοί", με χοντρά πορτοφόλια, ωστόσο η ομάδα που φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους και να έχει τη μεγαλύτερη θέρμη να τον υπογράψει το καλοκαίρι είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Daily Star" που το χαρακτηρίζει "αποκλειστικό", οι πρωταθλητές Αγγλίας του 2012 και του 2014 είναι έτοιμες να προσφέρουν κοντά στα 220.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το deal: από αυτά τα 114 εκατομμύρια ευρώ είναι για τη Γιουβέντους και τα 92 για το πενταετές συμβόλαιο του παίκτη (έχει προβλεφθεί να αμείβεται με 250.000 λίρες την εβδομάδα), ενώ υπάρχει και μπόνους 15 εκ.ευρώ στον παίκτη τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου.

Πρόταση-μαμούθ για Πογκμπά από Σίτι

"Αν οι "πολίτες" εμφανιστούν στο Τορίνο με μία τέτοια πρόταση θα είναι αναπόφευκτη η μετακίνηση του παίκτη στην Αγγλία", σχολιάζει από την πλευρά της η "Corriere dello Sport" για τη φημολογούμενη πρόταση που θα καταθέσει η ομάδα του Μάντσεστερ στη Γιουβέντους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ