ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Είμαι συνηθισμένος στην πίεση"

Πελεγκρίνι: "Είμαι συνηθισμένος στην πίεση"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δηλώνει ότι δεν αισθάνεται πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών της Σίτι και εκφράζει την πίστη του στον Γιάγια Τουρέ.

Η Σίτι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της και η απόδοση της προβληματίζει τους φιλάθλους της. Ο Χιλιανός προπονητής των "πολιτών" Μανουέλ Πελεγκρίνι, δηλώνει ότι η Σίτι δεν περνάει κρίση και ότι ανάλογα αποτελέσματα είχε και την περσινή σεζόν αλλά στο τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα.

" Κάθε σύλλογος δυσκολεύεται όταν χάνει βαθμούς και εμφανίζει αδυναμίες κατά την διάρκεια της σεζόν. Έτσι είχε γίνει και πέρσι όταν χάσαμε νωρίς μερικά εκτός έδρας παιχνίδια και όταν χάσαμε από την Λίβερπουλ. Στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Δεν νοιώθω πίεση. Ως παίκτης έπαιξα για 15 χρόνια σε μεγάλη ομάδα της Χιλής. Ως προπονητής κάθισα στον πάγκο μεγάλων ομάδων στην Αργεντινή, στην Ισπανία και τώρα στην Αγγλία. Είμαι συνηθισμένος να έχω δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια της σεζόν. Δεν υπάρχει κρίση γιατί είμαστε λιγότερο από τα μισά του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα".

Αναφορικά με τον Τουρέ και την αμφισβήτηση που δέχεται ο Πελεγκρίνι ήταν κατηγορηματικός: " Eίναι πολύ σημαντικός παίκτης. θα συνεχίσει να παίζει στην θέση που παίζει τώρα γιατί του ταιριάζει. Του μιλάω κάθε μέρα και έχει την στήριξη μου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ