ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι παίκτες της Σίτι προσφέρουν χρήματα για τους οπαδούς

Οι παίκτες της Σίτι προσφέρουν χρήματα για τους οπαδούς

Σε μία τρομερά γενναιόδωρη κίνηση προχώρησαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, πληρώνοντας από την τσέπη τους για να αγοράζουν φθηνότερα εισιτήρια για εκτός έδρας ματς οι οπαδοί τους.

Πολλές φορές γίνεται λόγος για τη σχέση που (δεν θέλουν να) έχουν οι επαγγελματίες ποδοφαιριστές με τους οπαδούς, όμως αυτοί της Μάντσεστερ Σίτι απέδειξαν πως σέβονται και με το παραπάνω τον κόσμο τους.

Όπως αποκάλυψε η "Manchester Evening News" όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σίτι αλλά και του τεχνικού επιτελείου του Μανουέλ Πελεγκρίνι έβαλαν το χέρι στην τσέπη ώστε να διασφαλίσουν πως τα εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι πιο προσιτά οικονομικά για έναν μέσο υποστηρικτή της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους εκάστοτε φιλοξενούμενους οπαδούς είναι ιδιαίτερα υψηλές, με το συγκεκριμένο μέσο να υποστηρίζει πάντως ότι κάθε μέλος των "πολιτών" προσφέρερε 1.000 λίρες, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να διαθέσει στους κατόχους διαρκείας εισιτήρια στη μισή τιμή, για επιλεγμένους εκτός έδρας αγώνες μέσα στη σεζόν.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο μίας ευρύτερης πρωτοβουλίας της Premier League για να χαμηλώσει το κόστος στα εκτός έδρας ματς, με τους συλλόγους σε όλη τη χώρα να συγκεντρώνουν συνολικά 200.000 λίρες για να στηρίξουν τον κόσμο σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης.

"Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι είναι διάσημοι για τη φανατική υποστήριξή τους. Είναι δίπλα στην ομάδα για δεκαετίες και τόσο ο σύλλογος όσο και οι παίκτες θέλουν να σας ευχαριστήσουν", δήλωσε με αφορμή την κίνηση αυτή ο εμπορικός διευθυντής των "πολιτών", Τομ Γκλικ, ενώ ο αρχηγός της Σίτι Βενσάν Κομπανί είπε:

"Έχουμε τους καλύτερους υποστηρικτές στα εκτός έδρας ματς και δεν το παίρνουμε αψήφιστα αυτό. Νικάμε, χάνουμε, φέρνουμε ισοπαλία, οι οπαδοί μας ακούγονται πάντα κατά τη διάρκεια των αγώνων και απλά ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα δείξει πόσο πολύ εκτιμούμε την εκπληκτική υποστήριξη που έχουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ