ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Ο Μπαλοτέλι πάει στη Μίλαν"

"Ο Μπαλοτέλι πάει στη Μίλαν"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξενοίκιασε το σπίτι του στην Αγγλία και στέλνει ήδη πράγματα στην Ιταλία ενόψει της μεταγραφής του στη Μίλαν, όπως αποκάλυψε η "Sun". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να χαρακτηρίστηκε πρόσφατα "σάπιο μήλο" από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όμως δεν αποκλείται σε λίγο καιρό να φοράει τα κοκκινόμαυρα...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun", ο 22άχρονος επιθετικός έχει μαζέψει αρκετά από τα πράγματά του στο σπίτι που νοικιάζει στο Τσέσαϊρ και τα έχει στείλει στην πατρίδα του, κίνηση που μαρτυράει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Serie A.

Πιθανότερος προορισμός του η Μίλαν, με το εν λόγω μέσο να συνδέει την ενέργεια του Μπαλοτέλι με την επίσκεψη προ ημερών του Μίνο Ραϊόλα (μάνατζέρ του) στα γραφεία των Μιλανέζων και να εκτιμάει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή του.

Σημειώνεται πάντως ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί τον Μπαλοτέλι έναντι ενός ποσού γύρω στις 24.000.000 λίρες (περίπου 28.500.000 ευρώ), κάτι που φαντάζει εξωπραγματικό στην παρούσα φάση όχι απλά για τη Μίλαν αλλά για οποιαδήποτε ιταλικό σύλλογο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ