ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νασρί: "Πρότυπο η Μπαρτσελόνα"

Νασρί: "Πρότυπο η Μπαρτσελόνα"

Ο Σαμίρ Νασρί δήλωσε ότι η ομάδα του προσπαθεί να αντιγράψει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, καθώς και ότι η μεγαλύτερη απειλή της Σίτι για τον τίτλο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να είναι απειλή για μας. Το λέω αυτό επειδή έχουν περισσότερη εμπειρία από οποιαδήποτε άλλη ομάδα", τόνισε ο Γάλλος μέσος των "πολιτών" και συνέχισε:

"Θα είναι δύσκολο το ματς με την Τσέλσι φυσικά όμως δύσκολα ήταν και τα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε με την Τότεναμ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, και είχαμε σπουδαία αποτελέσματα κόντρα σε αυτές τις ομάδες.

Οπότε δε βλέπω το λόγο γιατί να φοβηθούμε την Τσέλσι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι που έκανε η Λίβερπουλ όταν νίκησε την Τσέλσι στο πρωτάθλημα στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ξέρουμε ότι αν πιέσουμε ψηλά και παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, θα τους φέρουμε σε δύσκολη θέση".

Επιπλέον, ο πρώην άσος της Άρσεναλ αναφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας ότι σκοπός της Μάντσεστερ Σίτι είναι να αντιγράψει τον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης.

"Το πρότυπό μας είναι η Μπαρτσελόνα. Ως ομάδα πιέζουμε ψηλά και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι σκοράρουμε πολλά τέρματα.

Όταν κερδίζεις τη μπάλα στο μισό γήπεδο της άλλης ομάδας είναι ευκολότερο να πετύχεις γκολ επειδή είσαι πιο κοντά στην εστία.

Έχεις μικρότερη απόσταση να καλύψεις και είσαι πιο φρέσκος όταν έχεις να κάνεις 30 μέτρα. Δεν μπορείς να κατακτήσεις το Champions League τώρα, όμως ο στόχος μας στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η κατάκτηση της Premier League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ