ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσίνι: "Τελειώσαν όλα"

Μαντσίνι: "Τελειώσαν όλα"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχτηκε πως η ManUtd έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά τόνισε πως θα είναι την νέα σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει ξανά τον τίτλο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραδέχτηκε πως τα πάντα έχουν τελειώσει στην φετινή Premier League, όσον αφορά στην κορυφή, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον τίτλο η ManUtd.

Ο Ιταλός όμως υποστηρίζει πως θα είναι και την νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο των "πολιτών" για να προσπαθήσει να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.

"Όλα τελείωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι, διότι θα κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος", τόνισε ο Μαντσίνι.

"Κάθε μεγάλη ομάδα, όταν δεν μπορέσει να πάρει έναν τίτλο, θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο να παίξει καλά, να νικήσει, ενώ έχουμε και ημιτελικό FA Cup μπροστά μας".

"Έχουμε 4 βαθμούς πίσω μας την Τσέλσι και 5 την Τότεναμ, με 9 αγωνιστικές να απομένουν. Είναι λοιπόν σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά".

"Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουν τελειώσει όλα. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς".

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον το δικό του (υπάρχουν φήμες για Μονακό), αλλά και αυτό του Γιαγιά Τουρέ, απάντησε: "Η Μονακό είναι από τις καλύτερες ομάδες στην 2η κατηγορία της Γαλλίας και έχει και καλό προπονητή".

"Εγώ θα μείνω εδώ για πολύ καιρό, όπως και ο Γιαγιά. Και ο Τουρέ θα μείνει εδώ για καιρό. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα μείνει για ακόμη 3, 4, 5 χρόνια, δεν ξέρω".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ