ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ξανά εκτός ο Κομπανί

Ξανά εκτός ο Κομπανί

Ξανά στα... pits της Μάντσεστερ Σίτι μπαίνει ο αρχηγός της ομάδας, Βενσάν Κομπανί, καθώς τραυματίστηκε στο ματς με τη Σάντερλαντ και την επάνοδό του στη δράση μετά από ενάμιση μήνα απουσία από αυτής.

Η επανεμφάνιση του Βενσάν Κομπανί με τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από απουσία ενάμιση μήνα δεν του βγήκε σε καλό. Ο 29χρονος Βέλγος αμυντικός κι αρχηγός των "πολιτών" τραυματίστηκε στην εντός έδρας νίκη με τη Σάντερλαντ, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τον επόμενο μήνα.

"Είναι τραυματισμός στο ίδιο σημείο. Θα δούμε πόσο διάστημα θα μείνει έξω ο Βενσάν, αλλά δε νομίζω ότι θα είναι λιγότερο από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Δεν είμαι γιατρός, αλλά μετά από ένα μυικό τραυματισμό είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις σε λιγότερο από ένα μήνα", παραδέχθηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά την ισόπαλη αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στη Λέστερ.

Ο Βενσάν Κομπανί τραυματίστηκε στο ματς με την Άστον Βίλα, στις 8 Νοεμβρίου, κι επέστρεψε σ' αυτό του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τη Σάντερλαντ μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Οταμέντι, στο 62ο λεπτό. Ωστόσο, αποχώρησε μετά από εννιά λεπτά δίνοντας τη θέση του στον Ντεμιτσέλις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ