ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επιβεβαίωση για Λάμπαρντ από Πελεγκρίνι

Επιβεβαίωση για Λάμπαρντ από Πελεγκρίνι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο!

Από την ερχόμενη Τετάρτη ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αρχίσει τις προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

"Θα είναι μέλος της ομάδας μας. Θα παλέψει για τη θέση του. Ξέρει ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένας ακόμα παίκτης σε αυτή. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο, ειδικά με το Champions League, και θα είναι σημαντικός για την ομάδα μας", πρόσθεσε ο Πελεγκρίνι.

Όσον αφορά τον όρο που φέρεται να ζήτησε ο Λάμπαρντ ώστε να μην παίξει κόντρα στην Τσέλσι, ο Χιλιανός τεχνικός σημείωσε: " Θα μιλήσω μαζί του για όλα αυτά τα θέματα. Αλλά θα είναι ένας παίκτης της Σίτι, έτσι θα παίζει σε όποιο παιχνίδι χρειαστεί να παίξει".

Τέλος σχετικά με το αν θα μείνει στην ομάδα μέχρι τον Γενάρη, τόνισε: " Είναι ποδοσφαιριστής της New York και θα δούμε τι θα γίνει όταν θα έρθει σε εμάς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ