ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αυτή είναι η Dream Team του Γιαγιά Τουρέ

Αυτή είναι η Dream Team του Γιαγιά Τουρέ

Ο Γιαγιά Τουρέ επέλεξε την αγαπημένη του ενδεκάδα του στην οποία όμως δεν υπάρχει ούτε ένας συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι! Πέντε είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και τέσσερις της Ρεάλ.

Η ενδεκάδα των ονείρων του δεν περιλαμβάνει καθόλου... Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιαγιά Τουρέ κλήθηκε να "αποκαλύψει" την ιδανική ενδεκάδα για αυτόν και "σνόμπαρε" τους συμπαίκτες του στους πρωταθλητές Αγγλίας καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας από αυτούς στις επιλογές του.

Από τους 11 "εκλεκτούς" του Ιβοριανού άσου της Σίτι δεν υπάρχει επίσης παίκτης που να αγωνίζεται στην Premier League, με την ενδεκάδα το να αποτελείται από 5 παίκτες της Μπαρτσελόνα και 4 της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκπροσώπο έχει επίσης η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ.

Η αγαπημένη ενδεκάδα του Γιαγιά Τουρέ (σε σύστημα 3-5-2):

Τερματοφύλακας: Ίκερ Κασίγιας

Αμυντικοί: Ματς Χούμελς, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Ράμος

Μέσοι: Ντάνι Άλβες, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Χάμες Ροντρίγκες, Τσάβι, Ινιέστα

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι

Σημειώνεται πως από την ίδια "δοκιμασία" είχε περάσει τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος επέλεξε να στηρίξει τους "δικούς του" ανθρώπους καθώς μέσα στην ενδεκάδα του βρήκε θέση τόσο ο Κομπανί από πλευράς Σίτι όσο και οι Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι και Ντρογκμπά για την Τσέλσι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ