ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Χέντερσον

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έδεσε άγκυρα στο μεγάλο αγγλικό λιμάνι καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2020.

Μετά τους Φιλίπε Κοουτίνιο και Ντάνιελ Στάριτζ που ανανέωσαν μέσα στη σεζόν, ο Τζόρνταν Χέντερσον πήρε σειρά το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4), με τον 24χρονο Άγγλο μέσο να βάζει την υπογραφή του στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ.

Το υπάρχον συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2016 ωστόσο οι δύο πλευρές ήθελαν από κοινού να πορευτούν μαζί για αρκετά ακόμα χρόνια και κάπως έτσι ήρθε το νέο deal με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους για τον παίκτη.

"Η Λίβερπουλ ανακοινώνει με χαρά πως ο Τζόρνταν Χέντερσον υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με το σύλλογο", γνωστοποίησαν οι "κόκκινοι", με τη "Daily Mail" να αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι το 2020 και ο πρώην άσος της Σάντερλαντ θα έχει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 100.000 λιρών.

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Χέντερσον
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Είμαι υπερενθουσιασμένος που επιτέλους τελείωσε αυτό το θέμα. Είναι υπέροχα νέα για μένα να συνδέσω το μέλλον μου με αυτό τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πιστεύω πραγματικά πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα αρχίσουμε να κατακτούμε τίτλους", δήλωσε ο Χέντερσον, ο οποίος αναμένεται μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ να αναλάβει το ρόλο του πρώτου αρχηγού στην ομάδα.

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Χέντερσον
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Το νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο του Τζόρνταν είναι δείγμα της πίστης του σε αυτό που επιδιώκουμε να πετύχουμε σε αυτή την ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπρένταν Ρότζερς μετά την υπογραφή των συμβολαίων των δύο πλευρών.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ