ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Να τερματίσουμε πάνω από την Έβερτον..."

Τζέραρντ: "Να τερματίσουμε πάνω από την Έβερτον..."
© IAN HODGSON

Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε ότι, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο στόχος της Λίβερπουλ είναι να επιστρέψει στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται έξω από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη σεζόν 2009-2010, ωστόσο τη φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ούσα μαζί με την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη συμπλήρωση 7 αγωνιστικών.

Η εξαιρετική συνεργασία των Σουάρες και Στάριτζ (έχουν πετύχει τα 5 από τα 6 γκολ των "κόκκινων" στα δύο τελευταία ματς) έχουν κάνει μάλιστα τους φίλους των "κόκκινων" να κάνουν όνειρα για κάτι... παραπάνω, με τον Τζέραρντ να βλέπει πάντως τα πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά.

"Ποτέ δεν λέω ποτέ αναφορικά με τις ελπίδες μας για κατάκτηση του τίτλου. Αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής, θα πω ότι δεν είναι αυτός ο στόχος.

Ο στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα και να τερματίσουμε ψηλότερα από την Έβερτον", τόνισε ο αρχηγός της Λίβερπουλ στην κυριακάτικη "Daily Star", προσθέτοντας πως δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο για το γεγονός ότι έμεινε στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ σε όλη την καριέρα του.

"Είμαι ο αρχηγός της ομάδας που υποστήριζα στα παιδικά μου χρόνια. Έχω μία ξεχωριστή σχέση με το επιτελείο και τους οπαδούς. Υπάρχει ένα δέσιμο.

Δεν έχω πάρει ποτέ αποφάσεις με βάση το οικονομικό. Τις παίρνω με την καρδιά μου και για αυτό το λόγο δεν έφυγα από εδώ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ