ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Έχω συζητήσει με τον Κλοπ για επιστροφή στη Λίβερπουλ"

Τζέραρντ: "Έχω συζητήσει με τον Κλοπ για επιστροφή στη Λίβερπουλ"

Ο Στίβεν Τζέραρντ μέσα στο 2016 θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, θέλει να ακολουθήσει την προπονητική και ήδη έχει κάνει συζήτηση με τον Γιούργκεν Κλοπ, ώστε να μπει στο τιμ του μετά το φινάλε της καριέρας του.

Όλη η καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ είναι συνυφασμένη με τη Λίβερπουλ. Εκεί ανδρώθηκε, εκεί έφτιαξε το όνομά του, εκεί ήταν όλη του η ζωή. Αν και πλέον βρίσκεται στο MLS, δεν μπορεί να μείνει μακριά από από την αγαπημένη του ομάδα, έστω και από άλλο μετερίζι.

Το 2016 θα κρεμάσει τα παπούτσια του και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την προπονητική. Μάλιστα, ο Άγγλος αποκάλυψε πως έχει κάνει μια συζήτηση με τον Γερμανό κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου να ενταχθεί στο τιμ του και να δουλέψει στο πλευρό του.

"Έχω κάνει μια συζήτηση με τον Κλοπ. Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση, αλλά με έχουν ενημερώσει από την ομάδα ότι θέλουν να επιστρέψω. Όμως, δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση, στην οποία να μου έχουν πει ότι θέλουν να κάνω το ένα ή το άλλο", είπε αρχικά ο Τζέραρντ.

Από 'κει και πέρα, τόνισε πως θέλει να αποκτήσει πείρα ως προπονητής και να παρακολουθήσει προπονήσεις αρκετών ομάδων, ενώ το Νοέμβριο ή τον Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, μόλις η σεζόν στο MLS ολοκληρωθεί, θα τερματίσει την καριέρα του και μετά θα πάρει το δίπλωμά του.

Εξάλλου, είπε πως αποχώρησε από τη Λίβερπουλ διότι δεν ήθελε να είναι παγκίτης και γι' αυτό απέρριψε την πρόταση που του έγινε. Ο ίδιος δεν κρατάει καμία κακία και θυμό, ούτε μετανιώνει για τίποτα. Ο Άγγλος μέσος ανυπομονεί για το νέο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, προτού βάλει "τίτλους τέλους".

"Δεν μου αρέσει να είμαι αναπληρωματικός και να χάνω τα μεγάλα παιχνίδια. Ένιωθα ότι θα υπέγραφα ανανέωση για ένα χρόνο απλά και μόνο γιατί υπήρχε η προσφορά. Δεν μετανιώνω, δεν είμαι θυμωμένος, ούτε πικραμένος. Απλά θέλω να κοιτάξω μπροστά ό,τι υπάρχει για μένα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ για το λόγο που δεν έμεινε στο "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ